Friday, February 4, 2011

Jalan2 CNY 11'


Jalan-jalan Chinese New Year?? hahaha.. entah ape pnya tajuk la aku letak tu..pong! pong! timbak saja~! kikiki..

begini~ SEBENAR yer~ aku kuar nak cari charger laptop kecyunkQu ni.. MANJA2 pla charger ori aku nih, nak juga di adjust2, if nak b'tambah manja, nak b'kepit juga dgn tuan yer.. mengada sangat~ T_T
orait la..pencarian charger di mulakan... 1.........2.........3.........let's goooo!!!!

aku dari rumah tengahari gitu la..around 12 lebih2... jalan kaki pi bustop...sgt la jauhhhh..dgn matahari yang t'senyum bangga..adehh~ tambah gelap la den T_T.... nasib baik sampai je kat bustop ade dah bas menunggu.... trima kaseh pakcik kerna menunggu sye ye (perasan yer~~) kalau tidak mengira kereta yang lalu lalang la nampaknya...

Broom~ Broom~ bas pakcik tue..arr...bkin takut... akhirnya sampai juga key key around 1pm.. tapi sampai key key bukan terus pergi kedai tau... aku pi lepak2 dulu sorang2 kat bustop oren karamunsing sementara tunggu my cik kak long & boyfriendNya. Dorang Kat 1Borneo, lunch di sana knuk.. Ntah brape lama la aku duduk kat sana~~ uhhh~ sangat borink~!

Sampai jer dorang Kami terus pergi kedai di Karamunsing~~ nak 3,4 biji kedai juga la aku masuk nak cari adapter laptop aku nih.. abes stok la.. xde jual laa.. arr... susah juga if pakai jenama kurang famous nih kan.. walaupun jenama MADE IN MALAYSIA <<>
Finally~~ jumpa juga 1 kedai tue..ntah ape nama.. tingkat 3 la juga..hihihi.. beli yang ciplak jer.. xde bajet nak beli yang ori2 nih..huhuhu..harga?? bley tahan la juga... RM75.. o_ o

Balik rumah jer terus ON laptop kecyunkQu nie..haaa~ lega rasanya..xnyah nak adjust2 lagi..heee ^____^

Xde ambil gambar charger tue~ Gambar tuan empunya jer yang ade..huahuahu

Yang ni pla dalam kereta En Ismail....My Brother-In-Law..Insya Allah..


Ahhh~ nie la muka2 cememeh d bustop...








XmX : Sowy la if borink tengok muka yang sama jer.. macam mana juga, dah namanya belog saya..suka suki ati saya la nak letak pictures kan..hahaha

4 comments:

EJA said...

nice pic dear..hihih

aMiRaH said...

Tq sist~ hee..

miSs QieDa said...

amboi...sedap ayat cek kak...
panggil along mak cik yew!!~~~
jalan kaki naik bas ja angah lpas ni r....
hehehe...

aMiRaH said...

hahaha..mana angah panggil ko makcik..bueekk..perasan. hahaha