Thursday, February 10, 2011

Projek Sem 5..

Mesin Pengilap Kasut Automatik...
jenggg~! ini la tajuk projek kami di poli key key nih...
lecturerNya pla.. En Syadiqin....

Sekarang minggu yang ke-11, nnt next week kami bentang sal projek kami ni... urmm... belum prepare apa2 lagi...sedey + risau... T_T

Actly... tadi kami ada pergi survey komponen kat kedai Genius Electronic di Bandaran.. ntah la..nak kate mahal tak pula, nak kate murah tak juga... tp hakikat sebenarnya, saya tidak tau pun harga komponen2 nih..hahaha XD....

Sampai jer kami di sana, nampak pula c eyza and the group duduk2 minum di kedai makan..rupa2nya dorang lagi awal sampai dari kami, dorang duk minum sambil discuss sal projek..waahh...nampak santai gtu...hihihihi

setengah jam gitu baru kami p tanya tauke kedai tue sal projek kami ni..tanya pendapat ma dia arr..hehehe...

tup~ tup~ muncul pula fareezwan and the group kat kedai tu..wahh..macam p'jumpaan DET5 pla kat kedai tu...hahahaha... pas tanya, kami pun balek la....

tp kan.. tym kami mau balik tu, nampak pula orang yang saya kenali di dalam kereta c wan..hahaha.... rupa2nya... c ***i pula...hahaha...tropottttt!!! :P kikiki....




XmX: ***i if ko baca nih entry jangan ko marah arr... kena sensor juga nama ko tu...kikiki... kita2 syak tau...

No comments: