Wednesday, February 16, 2011

U nie PerAmPas!!

Ah! tajuk entry yang mengancam! ah..ha.. mengancam la sangat~!

Saya heran bile ade orang sound2 mcm ni...sal hapak nih?? sal dia sangka c girl sorang ni rampas buifrend die~ Ah..ha~

Story One:

Ayat yang tak akan damai...

Girl A: Hey!! ko sape ar??!!! yang ko kuar dengan balak aku tue kenape? ko nak jadi perampas erk?! (nada yang tinggi + kuat)

Girl B: helloo~ awat hang jerit2 macam perempuan gile nih apesal?! cakap tue biar beradab ckit..

Girl A: Buat ape aku nak b'adab dengan perampas macam ko ni.. xlayak!

Girl B: whatever ler~ (bwat x kesah)

Girl A: hey! jangan nak berpura2 pula.. (dingin teramat)

Girl B: sal ape nih? ermm.. anyway, for u information i tak minat pun dengan buifren u yang selekeh tu,dah la selekeh duit pun tarak...okayh~

Girl A: u cakap my darling selekeh? how dare u!!!

Girl A menarik rambut Girl B... mula la peperangan~

tup..tup... cukup sampai sana...


Story Two:

Ayat yang Cool..

Girl A: Salam.. u kenal tak c M ?? i dengar cerita yang u kuar dengan dia..betul ke?

Girl B: Oh, ade ari tue, tapi kami bukan berdua, ade lagi member group kami yang lain..

Girl A: Oh, yeke? i sangka u ade hubungan sulit dengan dia..sorry la..i just wanna know about this story..takut2 nanti i pula salah faham..

Girl B: Okayh~! tarapapa juga... we are friend~ if ade yang salah sangka, just ask me yer... (dengan senyuman yang lebar)

and then mereka bersalaman...

So, apa beza di antara kedua2 story ini??
~ Alah..kacang je bro...story 1, dua2 girl tu bikin menyampah... and then story 2 pula, awek2 tu cool la beb....
ah...ha~
Tau tak pe~ jangan salah sangka kat orang lain.. if ada yang tak kena, kita terus terang je tanya, takut2 nanti melarat la pula kan... ^___^




XmX: Kena guna ayat yang sopan bila bertanya dengan orang lain, baru orang tu respect sama kita kan.. BUDI BAHASA BUDAYA KITA... dont forget yaa... Ohya.. story nih just rekaan semata-mata..xda kena mengena dengan yang hidup pun..okayhh~ stay cool!!

No comments: