Tuesday, April 19, 2011

Musim Study~!!

nah.. musim mengawan sudah tiba.. eh,eh.. silap! maksud i musim study..!! huhuhu.. berperang dengan kertas2 final..huhuhu..

Tapi kan bila cerita pasal study ni..ermm.. ada kah orang study kawasan sekitarnya just ada satu buku dan sebatang pen?? adakah ya?

Hahahaha.. mungkin ada kan.. budak sekolah rendah atau menengah.. tapi kalau student IPTA macam saya nih tak sah kalau tak da dua tiga buku di sekitarnya.. ---> sebagai rujukan.

jadi tak kan nak cakap orang study nih tak pengemas, pengotor dan sebagainya..! hahaha.. orang cakap macam gitu konfom orang yang malar failed dalam kehidupan.. nah! ambikk mu!!

Begini lah orang study--> knun laa.. segala2nya ada..huahuahua..

Sepanjang semester 5 nih, ini la kuiz, assignment dan test yang saya lalui.. actully banyak lagi tapi tak tercatit di dalam paper tu..huhuhu


Jadual exam yang sangat simple dan cincai ---> takda masa nak bagi lawa2..bleekk :P


XmX: Study la kamu awal2, tak lah jadi macam saya nih.. kelam kabut nak study..huhuhu.. sesal dulu pendapatan sesal kemudian tidak berguna.. :)


No comments: