Sunday, May 15, 2011

Budak kecil pun pandai curang

Salam.. hai semua!
Korang suka tengok tv3 tak?
mesti korang ada tengok iklan Tesco tu.. comel loteh budak-budak kecil dalam iklan tu kan..sweet gitu ^_^
As you know, iklan tu pasal tesco akan buka counter lain bila anda berbaris di belakang garisan hijau.. bagus la tu, tak nyah penat berbaris panjang-panjangkan, jimat mase i.. macam la kat key-key nih ada tesco..haha

Eh,eh.. bukan nak cerita pasal tue.. nak cerita pasal budak-budak tue..
Korang perasan tak.. budak lelaki tu curang.. amboi~ bukan maen arr budak kecil zaman sekarang nih. Mula-mula jumpa budak perempuan rambut keriting & baju warna pink, senyum-senyum la, maen mata la, paling sweet perempuan tu bagi teddy kat budak lelaki tu..aiseh!
Tapi~ after that! keluar je dari Tesco tu, budak lelaki tu senyum-senyum kat budak perempuan yang rambut panjang..wahh! pa masam ni owh..!
Apa-apa pun memang best tengok iklan tue.. good idea! =)



xmx: rase yer budak tu suka kat rambut keriting atau lurus erk?hahaha

No comments: