Wednesday, May 11, 2011

Main-main Hack


Salam... hai, korang ada dengar tak pasal facebook hot fm kena hack??
Sebelum tue, dengar-dengar dorang ada hack Team Aryzs.. Macam-macam hal sekarang nih.. Dunia semakin maju, hacker-hacker mencari mangsa pula. Cuba la guna kemahiran ilmu teknologi dengan baik, bukannya nak hack-hack orang. Pastu salahkan pula page tu security tak kuat.. ape kejadahnya nih? bukan create pages tu yang urus bab-bab security nih.. admin just create pages je tuk peminatnya. Urusan security tue Facebook Developers yang buat. Tak payah la nak tunjuk hebat sangat.

nie fb c hacker tu..makin ramai peminat 'jack sparrow' nih


Siap ada peminat buat fan page lagi..wahh! bukan maen ye.

fb hot fm kecian dorang:(


xmx: sebelum ni fb kak fara hilang, pastu fb hot fm kena hack.. jeles ke ape dengan hot fm nih..sabor je laa~

No comments: