Thursday, May 5, 2011

Tak Boring~ :)

Salam.. hai semua..

Hari nie saya tak boring.. coz tadi keluar dengan member, Siti Mazni a.k.a Mimi... Kami pi beli Tokoyaki, pastu pi One B (1B).

Shopping2 kunuk kami.. Macam orang baru dapat gaji..padahal..haha.. Al-maklumlaa.. sekarang kan banyak diskaun2.. tak tau la sempena ape.. maybe nak habeskan stok kot.. So dapatla 1/2 price :)

1/2 price ke 50% diskaun?? hahaha.. sama je pun tu kan.. tapi kat kedai yang kami pi tadi dia letak 1/2 pula.. arr... biarlah..yang penting shopping!! hahaha

Nie c Mimi busy sesangat pilih baju...rambang mata~ hehe :P


Saya pula ada try beberapa baju..

Baju pertama: warna pink+berzip di hadapan, like sweter but takda lengan


Baju kedua: Warna merah2 pudar gitu~ takda lengan juga tapi yang nih takda zip di hadapan, like single kott.. :P

Tegak yer berdiri..skema~

Nak Tahu~ Akhirnya saya beli baju nih.. sebijik macam warna pink tu..tapi yang nih white arr..supaya maching dengan semua inner kan, tak nyah poning kepalo nak fikir2..hehe

Akhirnya~ sehelai jer beli..hahaha

XmX: Memang target yang takda lengan~ =)

No comments: