Monday, June 13, 2011

CONTEST BEST HEADER EVER!!!


Salam..

Ini contest ke-2 saya dalam dunia blogging ni.. tak menang pun tak pe, saja je cuba nasib.. >.<

Haa.. nih la tuan yang buat contest nih..Fazreen


Nih pulak header yang dipertaruhkan, c pocoyo..chumel! chumel!


syarat p'yertaan tak berat pun..semua boleh join, even kamu ada 1 orang je follower, yang penting kamu ada header =)

Syarat-syaratNya:

1. Buat entry yang bertajuk: CONTEST BEST HEADER EVER!!!
2. Letak banner contest ni kat entry anda dan digalakkan untuk letak banner contest kat sidebar korang
3. Paling penting..letak banner blog anda kat entry tu..
4. Kemudian.. untuk sentiasa update gan perkembangan contest ni..digalakkan follow blog dia
5. Tu jer .. Tinggalkan link di ruangan entri ini .. TOLONG POST SEKALI JE URL TU YER !

*ruangan entri dia ya, bukan saya..hehe

Tarikh tutup kedai: 1 Julai 2011 (Jumaat)
sempat lagi..jom laa..

emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29emoticon29