Sunday, June 5, 2011

Gamebit: Baling Taik!!!

Salam.. haloo semua...

Seperti yang korang semua al-maklum baru-baru nih kecoh pasal budak 14 tahun hilang dara dengan nama Adinda Milano Evans atau id facebooknya Daten Milano, tapi budak tu dah delete entry tue.. Okayh la tu, dia dah detele, biasalah budak-budak baru dalam dunia IT, semua dia nak kongsi dalam blog..

And then, sekarang nih kecoh pula pasal Gambit Saifullah. Dia kutuk blogger, Gambit dengan tweetnya "To all assholes/bloggers who have nothing else better to do, middle finger on your face bitch!" apa lagi kecoh aaa~ dia ingat blogger nih ada 3,5 orang je ka di Malaysia nih.. Sabor je la~ =.='
Okayh la saya tak nak cakap lebih-lebih, korang taip je kat Pakcik Google tu, Konfom banyak story sal Gambit nih.. Ermm.. Paling best + Syioknya.. ada game khas untuk dia tau..hahaha..

Kalau nak main..korang klik kat sini : Baling Taik!
Sape2 yang tak puas hati tu, korang main la game tu sampai meletop PC..





XmX: Saya tak pandai main baling-baling nih, laju sangat kartun tu jalan..muahaha

No comments: