Thursday, June 9, 2011

Geng Blogger Politeknik 1Malaysia


Salamemoticon29emoticon29emoticon29

Saya join Geng nih! yeepii!
:face75:

Geng Blogger Politeknik 1Malaysia.. Siapa-siapa yang bergelar student Politeknik tu jom la join, tak kira la korang dari Poli mana, asalkan memang pelajar Poli..hehe
:face42:

Ajak lecture korang ka.. senang tanya2 assignmentkan? hehehe (niat yang buruk) jangan ikut! marah nanti admin, ampun ya pak~..kuikuikui..
:face72:
Terjah ler... geng poli


Haaaa... nie lah Poli saya! POLITEKNIK KOTA KINABALU~ Sabah bha nih..hehe

maaf, logo kecik pula..

Matlamat Utama:
  1. Mengeratkan hubungan sesama blogger Politeknik.
  2. Memupuk semangat berkongsi ilmu.
  3. Menambahkan bilangan pengikut kalian.
  4. Menyokong blogger2 yang masih baru dalam bidang ini seperti saya.
  5. Menyokong maltamat 1Malaysia.
  6. Menjadikan geng blogger politeknik 1Malaysia dikenali seluruh M'sia.
  7. Menambah kualiti nuffnang korang.
Apa-apa hal yang tak faham korang tengok blog admin ni,k? Bro Tegap
:face46:

XmX: saya suka matlamat yang terakhir! kikikiki =P

emoticon28emoticon28

2 comments:

cik kacak said...

menarik - tapi kite nak join tak boleh T,T

aMiRaH said...

ehe...masuk la poli kalo nak join group nih..hehehe =)