Friday, June 17, 2011

Kumpulan Gay..eeuuww~!!

Salam..

Hubungan sejenis semakin berleluasa, ini menyebabkan ada lelaki yang berkahwin dengan wanita atas pilihan keluarga namun mereka tidak menyulam perasaan cinta terhadap isteri. Ini disebabkan mereka lebih ‘berselera’ dengan kaum sejenis.

Malah, lebih teruk, ada lelaki bernafsu songsang ini yang beristeri dan mempunyai anak.

Melihat laporan akhbar mengenai gejala homoseksual (liwat), ia sememangnya amat membimbangkan. Golongan gay ini semakin berani dan tidak segan melakukan ‘mukadimah’ seks terlarang termasuk bercumbu di kawasan terbuka.

Malah, mereka mempunyai kelab gay yang menghimpunkan golongan yang dahagakan seks songsang untuk bertemu dan melempiaskan keinginan itu.

Homoseksual lebih kepada orientasi seksual yang berkait rapat dengan emosi yang mereka ‘cipta’ sendiri bagi menterjemahkan kebebasan serta kenikmatan yang tersasar dari agama.

Memang Allah s.w.t menjadikan makhluk berpasangan, tetapi antara lelaki dan wanita. Allah tidak membenarkan hubungan terlarang sesama jenis.

Sejarah mencatatkan perbuatan homoseksual ada berlaku. Dalam al-Quran ada menceritakan kisah umat Nabi Luth a.s yang melakukan hubungan songsang.

Manakala kaum perempuan juga mengamalkan perkara sama dan hanya berminat terhadap wanita atau lesbian.

Lebih menyedihkan, isteri Baginda sendiri tidak mengendahkan peringatannya lalu Allah menurunkan hujan batu dan batu dari tanah liat yang panas berapi serta gempa bumi dengan kekuatan bunyi yang menggegar pada waktu matahari terbit.

Melihat azab yang Allah turunkan kepada umat Nabi Luth, apakah manusia akhir zaman tidak gerun untuk melakukan perbuatan terkutuk itu? Allah berfirman yang bermaksud: “Kepada orang-orang lelaki, tidak kepada perempuan-perempuan. Memang kamu semua kaum yang melampaui batas.” (Surah al-Aaraf ayat 81) “Dan kami turunkan hujan (hujan batu) kepada mereka. maka perhatikanlah akibatnya orang-orang melampaui batas.” (Surah al-Aaraf ayat 84) “Lalu suara guruh (bunyi bumi yang gempa) menimpa mereka ketika matahari terbit.” (Surah al-Hijr ayat 73).

Sekarang mereka berleluasa dengan membuat Fan Page di Facebook.



Siap ada buat Persatuan Blogger-Blogger SeMalaysia.. What?? Bikin malu betul.. =.='
Page nie baru je kena create..



'Let's Unite And Change The World'... Change the world? yay! paliss2x..

http://4.bp.blogspot.com/_vA7r-Vc_WHM/TVICRZ6QMQI/AAAAAAAAAd4/W9ttjjMpenI/s1600/Slide2.JPG
Baru kena create pun dah 645 likes.. haizz.. ramai juga Gay nih.. Tengok 'about' dorang tu.. 'Sebuah organisasi yang akan dikenali diseluruh dunia' beehh~ macam apa seja..
Bagi yang ada nafsu sejenis, insaf insaf la kamu!! Tak best langsung!
:face33:
Harap-harap page ni kena HACK oleh RileksCrew!

6 comments:

anieys said...

hye,anis follow sini...follow anis smle en? :)

Aleeyaah Darn said...

nak cakap mcm myra lah .
Eeuuww !!
Skang ramai kan gay .
Org kiri knn pun . Ish .

aMiRaH said...

@anieys : Dah follow =)

@Aleeyaah Darn : A'ar..kalau setakat lembut tu tak kesah la..tapi kalo gay2 ni.memang euww laa~

akiN aMar said...

euwwww~apa2 la dorang ni kan...xde benda lain ke nak buat...

[sutera kasih] said...

Astagfirullah..page cmni pun ada?Ya Allah..semoga mereka kembali ke pangkal jalan huhu

aMiRaH said...

@akiN aMar: itu la..sejenis pon bleh2 terpikat..yay!

@[sutera kasih] : eya...semoga mereka sedar sebelum terlambat..huhuhu