Friday, June 3, 2011

Penangan Nora Elena..


Salam... hai semua.. =)

Siapa kat sini tengok Drama Nora Elena angkat kaki.. hahaha
okayh..kepada yang tak tahu, meh sini saya bagitahu yer..

Drama ni ditayangkan pada setiap hari Isnin hingga Khamis di TV3..
Adaptasi dari novel Kasih Yang Suci by myra amirah. ooppss! silap.. By Meen Zulaikha..hehehe..

Di novel tu..
Memang best tau novel nih.. nak baca free klik je kat sini : Kasih yang suci
Kalau tak puas hati baca on9, beli la novel tu =)

Tapi yang lucunya.. saya ada terbaca blog kakak nih.. dia buat surat khas tu tv3..buat bantahan sal drama Nora Elena ni.. sound like crazy kan? hahaha..

Surat Rasmi untuk tV3 : klik sini

bukan apa..just entry je..gila ka betul-betul..best apa drama tu..hee.. kakak tu nak bagitahu je..ada ka lelaki sebaik seth tan tu di dunia nyata..adakah?? hahahaha.. maybe dalam nisbah yang besar la kan..

Dalam mimpi je la...



XmX: heee.. syiuknya dapat laki macam Seth Tan tu.. urmm..


No comments: