Friday, June 17, 2011

T-Shirt GBP1M baekk punya~

Salam..

Ermm...apaitoo GBP1M? Adakah Geng Bas Skull??
:1:

Okayh.. Meh sini saya terangkan, GBP1M adalah singkatan bagi Geng Blogger Politeknik 1 Malaysia.. Sebelum nie saya dah buat entry pasal nih.. klik sini okayh~
:11:

Banner Geng nih ada kat sebelah kanan blog saya (Actually sebelah kanan dari pandangan anda)
:face54:
Apa matcham? lawa banner kan..kelip-kelip gitu..

Okay2.. berbalik pada tajuk entry.. Sekarang GBP1M tengah buka order tuk sapa-sapa yang nak baju T-Shirt Geng ni.. Alaa~ kalau kamu tak da blog pun boleh beli juga, tak da apa-apa syarat pun..

Nie design baju tu..

Photobucket

Comelkan..
:face75:

Harga pula tertakluk berapa ramai yang beli, semakin ramai beli, semakin murah ^_^ .. buat masa sekarang harga:

Lengan pendek: RM28
Lengan Panjang: RM30
Semua dalam ringgit malaysia, tak leh duit indon or oversea,ok. =)

Bila bayar? Akan diberitahu kemudian

Harga kos penghantaran:

Individu:-
Semenanjung : Rm6
Sabah & Sarawak : Masih dalam perbincangan.

Politeknik:-
Semenanjung :Diberi kepada setiap wakil Politeknik: Percuma kalau lebih dari 10 helai. Rm 5 bagi setiap orang kalau kurang dari 10 helai.
Sabah & Sarawak : Masih dalam perbincangan.

Design saiz yang standard. Badan kecik, besar, semua ada~ So, meh laa~!
Untuk join group ni kat Fesbuk. Klik Sini

nak isi form klik Sini

Tarikh tutup kedai: 23 Jun 2011 (Khamis)

XmX: siapa2 ging poli key2 tu..meh la sama2 order.. ada murah ckit caj kos penghantaran =)

No comments: