Saturday, October 22, 2011

Pameran Projek JKE PKK Jun 2011

Assalamualaikum... halooo everone~~

sorry~ dalam 2,3 bulan nih tak update blog, maklum la student berkaliber~ tak dapat manage masa tuk 'dating' with my blog and study at the same tym..huhuhu

okayh~ nah story ckit apa yg berlaku dalam 2,3 bulan saya tak update ini blog yeerr..
errmm.. yang ini baru jer berlaku khamis lalu (20.10.11) . Pameran projek untuk semester akhir. Nah.. kamu tengok2 la sendiri yaaa.. malas saya mau menaip =P

With my friend~ 6 saat jer.. teda2 nih~ =D



2nd video nih pulak, saya ingat kena tangkap gambar, prepare sudah posing nih.. ceyy, rupa2xnya kena ambil video pulak...sabor je la ye..



Heee.. yang ini video orang2x excited join musical chair..malu yerr..
but it very enjoy and funny.. rasa macam kembali ke zaman budak2x =D



ini semua video yang pendek2x.. akan datang saya upload yang panjaaangggg punya ya.. Gambar2x pun banyak..heee...

see you~

2 comments:

F.U.Z.Z.Y said...

weewiiit~
haha! ko mmg semangat kaaan~!!
kami lepas KJ + penilai + lecturer + penyelia dtg singgah, trus blahh p makan..
:P

R-Piz said...

Akhirnya!!! haha
Myra jgn la upload video.. internet slow lambat loading bha.. upload pic banyak2 ok gak.. huhuhu