Friday, July 19, 2013

Ting. Tong.

Assalamualaikum.

Ting. Tong. Ting. Tong. Ting. Tong.

Aku boring.. boring? aah. boring.
Dari tadi aku dok scroll fesbuk aku. Itu2 je pon. nothing change laa.. =.=
Then kat twitter, asyik retweet2 je kerja aku.
Kat Instagram, sibuk betul aku skodeng artis-artis.
Di blog, aku singgah2 blog orang, komen2..

Bermasalah betul.
Bila cuti boring.
Bila mula belajar, mula la merungut tak cukup masa ulangkali.
Bila diberikan waktu, bazirkan macam tu je dengan menonton movie la, gosip2 dengan member la.

Berubah la..
Umur makin bertambah mira, bukan berkurang.
Motivate ur self.
Nobody can't change you.
Kalau orang sabah bilang  "Dari kau seja bha tuee" =D

Nahhh.. ok la. bye.

*tak boleh tidur. Kalau tidur terlajak sahur. Meleleh air liur esok pagi* hakhakhak


Gambar aiskrim aku. ok. takda kaitan. =P

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini